19 Eylül 2011 Pazartesi

Kayseri ve Civarında Taş Villa Yapımı


Blog İçin Duyuru
Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz. Bizler Kayseri yaşataş firması olarak bu bloğumuzu resmi anasayfamıza yardımcı olacak şekilde duyuru bilgi ve bazı kampanyalarımızı süratli bir şekilde duyurmak için kurmuş bulunmaktayız.

Firma Bilgisi
Yasataş firması 1991 yılından beri yurdun çeşitli yerlerine işlenmiş andezit taşı ihracatı yapmaktadır. Son zamanlarda yapmış olduğu atakla yurtdışına da ihracat yapmaya başlamıştır. İhracat kalemlerini oluşturan malların çoğunu gri andezit taşı oluşturmaktadır. Bu taş ülkemizde "Ankara Taşı" olarakta isimlendirilmektedir. Sebebi ise Yoğun olarak iç anadolu bölgesinin Afyon ile Sivas sınırları arasında kalan bölümde çıkarılmasındandır.

Yaptığımız İşler


Bizler yasataş firması olarak andezit duvar kaplama taşı, yer döşeme taşı işlemenin yanında taş barbekü şömine, taş fıskıye, arnavut kaldırım, sütun, mezar, çeşme ve çeşitli dekoratif ürünleri sizlerin isteklerine göre üretmekteyiz. Bununla beraber arzu eden müşterilerimize taş ev  veya taş kaplamalı villa yaptırırkende ustalarımız ve ekibimizle evlerini proje aşamasında bitirilinceye kadar destek vermekteyiz. Bu güne kadar Kayseri yakınlarında Hisarcık, Şarkışla ve Erciyes dağı eteklerinde örnek işlerimizin olduğunu sizlere bildirmek isteriz. Eğer arzu ederseniz de bizimle irtibata geçerek bu projeleri size gezdirmekten memnuniyet duyacağımızı  belirtmek isteriz. Son zamanlarda özelikle yurtdışında çalışıp kayseri ve civarından olan ziyaretçilerimizin de bir hayli işlerini sorunsuzca bitirdiğimizi sizlere bildiririr ve yeni işlere de hazır olduğumuzu bildirmek isteriz.


Şarkışlada Yapmış Olduğumuz Taş Ev



Kayseride yapmış Olduğumuz Taş Villa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder